Onze klanten aan het woord

De beveiligers van NABO beveiliging weten echter waar bij ons de risico’s van loze meldingen zitten. Bijvoorbeeld als de leerkrachten tekeningen van de kinderen ophangen die een melding veroorzaken. De beveiliger van NABO beveiliging verplaatst dan de tekening naar een plek waar deze geen melding meer veroorzaakt, rapporteert dit zodat wij de leerkracht hier nog eens extra kunnen wijzen en lost zo het probleem op waar we voorheen in een nacht meerdere bezoeken van de beveiliger moesten betalen. Kijk, dat noem ik nou service!

 

Partner advocatenkantoor: Op ons kantoor wordt regelmatig overgewerkt en niet iedereen is even handig met de alarminstallatie. Op het moment dat er een melding komt op een tijdstip waarop dit wel eens het geval kan zijn controleert NABO beveiliging tijdens het rijden of er wellicht toch geen sprake is van een loze melding. Zo zijn ze op tijd als er echt iets aan de hand is, maar kunnen ze ook onze mensen vanaf afstand helpen met het alarm als het 100% zeker is dat het gaat om een loos alarm. Onze medewerkers voelen zich prettig bij deze persoonlijke aandacht en aanpak.

 

Ondernemer: Onlangs ging ons alarmsysteem af. Niet alleen was NABO beveiliging zeer snel ter plaatse, tijdens het rijden was hun ook een auto opgevallen die wel eens verdacht kon zijn. Zij hebben het kenteken genoteerd voordat ze wisten of het een terechte melding was of loos alarm. Het bleek inderdaad om een inbraak te gaan. Ze hebben ter plekke de situatie gecontroleerd en veilig gesteld. En konden meteen de politie een zeer waardevolle tip geven over de vermoedelijke inbrekers. Als je als bedrijf zo goed en consequent je werk doet blijf ik graag nog jaren klant.