Voordelen voor u

Bereikbaar

Met een vast aanspreekpunt, korte lijnen, en een digitaal systeem waarmee u eenvoudig rapporten kunt inzien is NABO beveiliging altijd dichtbij en bereikbaar. Het systeem ondersteunt u in geval van een aangifte bij de politie snel met de juiste gegevens. Ook onze medewerkers staan u, uw medewerkers en uw gasten altijd op correcte wijze te woord.

NABO beveiliging werkt!

Onze aanrijtijden, de tijd die nodig is om na een melding op locatie te zijn, liggen onder het landelijk gemiddelde. En dankzij onze aanpak zien we dat de lokaal de criminaliteitscijfers naar beneden gaan op locaties waar NABO beveiliging actief is.

NABO beveiliging innoveert

Zo blijven we vooruit lopen op nieuwe methodes die criminelen inzetten en zijn we voorbereid op nieuwe situaties. Al ons personeel innoveert mee. NABO beveiliging heeft daarom ervaren beveiligers die volledig inzetbaar zijn in alle situaties.

Ontzorgen

Indien gewenst kan NABO beveiliging alle vervolgstappen uitvoeren die nodig zijn om een situatie correct af te handelen. We nemen contact op met de glaszetter, slotenmaker of andere dienstverlener en blijven aanwezig totdat de situatie weer onder controle is. Zo weet u dat uw pand of object veilig is.

Kostenbewust

Onze beveiligers zijn geïnstrueerd om kostenbewust met de klant mee te denken. Als er een melding is geweest zonder oorzaak van buitenaf kijken onze beveiligers hoe een nieuwe melding voorkomen kan worden. Bijvoorbeeld door iets kleins als het verwijderen van een obstructie bij een melder. Zo hebt u als klant minder kosten en toch meer service!